Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GYIK

  1. Van-e üzletetek ahol személyesen vásárolhatok vagy csak webáruházon keresztül lehet?

Igen, van. Budapesten a XIII. kerület Nyugati tér 4 szám alatti üzletünkben található termékeinket azonnal meg lehet vásárolni.

  1. Mikor van nyitva az üzlet?

Hétfőtől szerdáig 11.00 - 18.00 óráig, csütörtökön és pénteken 10.00 - 18.00 óráig vagyunk nyitva. Szombaton pedig 10.00 – 13.00 óráig várunk szeretettel.

  1. Lehet házhoz szállítást kérni?

A webáruházas termékek megrendelése esetén a GLS futárszolgálat viszi ki a csomagot a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül.
A futárköltség  1.590 Ft. + 490 Ft utánvét díj

Héliumos léggömb vagy lufidekoráció esetén, a kiszállítást mi végezzük előzetes megbeszélés alapján a kért időpontra. Ennek költsége:

1 körzet. 4.000 Ft

V. kerület ( József A. u.- Lánchíd-ig ), VI. kerület, XIII. kerület ( Róbert K. krt.-ig, Árpád híd-ig )

2 körzet. 5.000 Ft

- I. kerület, II. kerület ( Pasaréti útig ), V. kerület ( József A. u-tól, Vámház krt., Kálvin térig ),  VII. kerület, VIII. kerület, XIII. kerület ( Árpád hídtól, Újpest Városközpontig)

3. körzet 6.000 Ft

- II. kerület ( Hűvösvölgyig ), III. kerület ( Aquincumig ), IX. kerület ( Kispest ), X. kerület ( Kőbánya ), XI. kerület ( Hengermalom útig ), XII. kerület ( Orbán hegy, Svábhegy ), XIII. kerület ( Róbert K. krt-tól ), XIV. kerület ( Zugló )

4. körzet 7.000 Ft

- II. kerület ( Hűvösvölgytől ), III. kerület ( Aquincumtól ), IV. kerület ( Újpest ), XV. kerület, XVI. kerület ( Sashalom, Árpádföld, Cinkota ), XVII. kerület ( Rákoskeresztúr, Rákoscsaba ), XVIII. kerület, XIX. kerület ( Kispest ), XX. kerület ( Pesterzsébet ), XXI. kerület ( Csepel ), XXII. kerület ( Budafok, Tétény)

 

  1. Lehet-e bankkártyával fizetni nálatok?

               Igen, üzletünkben az alábbi kártya típusokkal lehet fizetni: Visa, MasterCard, Maestro.

  1. Szeretnék héliumos lufit vásárolni, rögtön megtehetem, vagy meg kell előre rendelni?

Lufik és a hélium is rögtön elérhető üzletünkben. Csak ki kell választani, és mi fújjuk is. Viszont ha nagyobb mennyiséget szeretnél vásárolni (20 db felett), és nem akarsz sokat várakozni, akkor érdemes előre megrendelni a lufikat webáruházon keresztül vagy e-mailben: info@nicolpartybolt.hu

  1. Meddig lebegnek a héliumos lufik?

A gumi lufikat egy speciális zselével „tartósítjuk”, ami lehetővé teszi, hogy a lufi minél tovább lebegjen. Egy normál 28 cm lufi 5-7 napig lebeg (vagy akár tovább is). A fólia lufik mérettől függően 2-3 hétig lebegnek, és utána akár újra is lehet fújni őket.

TIPP: A héliumos lufit átadás előtti napon vagy aznap érdemes üzletünkből elvinni, hogy minél frissebb legyen a héliumos fújás, hogy tovább élvezhessék a látványát. Nagy hőmérséklet változás hatására a léggömbök térfogata változik, ezért ne tegye ki tűző nap sugarainak, és ne hagyja nyári melegben zárt autóban, mert a lufik eldurranhatnak. Téli, hideg időben pedig ne hagyja a szabadban, mert azonnal összemennek a lufik.

  1. Máshol vásárolt lufikat felfújtok-e?

             Igen, de gumi és fólia lufik esetében is előtte megnézzük az anyagát és a méretét, hogy fújható-e illetve milyen a minősége.

  1. Webáruházon keresztül megrendelt lufikat héliummal fújva szállítjátok?

Nem. Héliumos lufi csak személyes átvétellel vagy a mi kiszállításunkkal rendelhető.

  1. Az üzletben is ugyanazok az árak szerepelnek, mint a webáruházban?

Igen.

  1. Webáruházas rendelés esetén, személyesen át lehet venni a termékeket?

Igen, a termékek Budapesten a XIII. kerület Nyugati tér 4 szám alatt található üzletünkben, nyitva tartási időben átvehetők, azután, hogy erről emailben vagy telefonon visszajeleztünk.